Het roer gaat om

De corona toestanden lijken voorbij en voor veel mensen gaat het “gewone” leven weer z’n gang. Op deze website heb ik ruim drie jaar lang informatie gedeeld over de wantoestanden die zich hebben afgespeeld. Alles wat ik hier heb gepubliceerd staat nu in m’n privé archief en voor de rest maak ik er hier geen woorden meer over vuil…alles is gezegd.

De afgelopen periode heeft mij ook veel goeds opgeleverd, ik heb aardige mensen leren kennen en heb daar nog regelmatig contact mee. Naast de aardige mensen heb ik ook nog wat leuks uit het verleden opgedoken…een 27mc bakkie! Ik heb er weer een leuke liefhebberij in gevonden en mijn avonturen in de ether ga ik hier delen met een iedere die er interesse in heeft. Het gaat U allen goed en hopelijk ontmoeten we elkaar in de ether!

Hartelijke groeten, Sjaak 19RC161 aka Stille Willie

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.