Corona gedachten

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat wij gewag werden van het zogenaamde “killervirus” Corona/Covid19/China flu. Met behulp van de heersende media is het volk de stuipen op het lijf gejaagd. Eerst met theatrale voorspellingen over het aantal mensen dat dood zou gaan, uitpuilende IC afdelingen en een groot tekort aan verplegend personeel en ziekenhuisbedden. De oplossing was al snel voorhanden, een vaccin!

De doemscenario’s waren niet van de lucht en de politiek liet zich voorlichten door een speciale groep van experts, dezelfde groep van experts kregen en krijgen nog steeds ruim baan aan tafels en brainwash programma’s bij de heersende media. Veel cijfers en grafieken, een continu stroom aan doemscenario’s, constant verwarrende berichten om het volk van slag te houden. Onder de experts bevinden zich een aantal dubieuze personen, de meest dubieuze figuur is dierenarts/viroloog Ab Osterhaus.

Ik laat de Corona voor wat het is, een opgeklopte griep. Nu beperk ik mij tot de maatregelen die het nu demissionair kabinet heeft gedicteerd. Ik zeg met opzet gedicteerd omdat ze nogal dictatoriaal tekeergaan. Niet werkende mondkapjes, onbezonnen hygi├źnerichtlijnen, uit de duim gezogen 1,5 meter afstand houden, beperkt bezoek thuis avondklok et cetera, enzovoorts. Als je al de opgelegde maatregelen (sommige strafbaar) zou opvolgen heb je geen leven meer.

Ik geef U twee voorbeelden; stel dat U dit jaar een kind heeft gekregen en Uw trotse ouders komen op baby bezoek en kussen U en Uw eventuele partner als felicitatie, ook nemen zij de baby in hun armen om dit nieuw leven in de familie te begroeten. Hoeveel overtredingen zijn er begaan, door wie, en hoeveel boete moet er dan betaald worden?

Nog een voorbeeld; Stel dat iemand van 13 jaar of ouder dit jaar verkering heeft gekregen. Hoeveel overtredingen zijn er begaan, door wie, en hoeveel boete moet er dan betaald worden?

Probeer de twee stellingen te beantwoorden en zeg dan dat je niet in een dictatuur leeft!

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken, Uncategorized. Bookmark de permalink.