Mister Global

Kijkt U eerst even naar het korte onderstaande filmfragment. Hier ziet U een verwarde man die namens Mister Global spreekt.

Mark Rutte heeft zich nog nooit met een pcr test laten testen omdat hij nog nooit Covid 19 gerelateerde klachten heeft gehad…is dus niet nodig, aldus Mark Rutte. Diezelfde Mark Rutte dwingt kleine kinderen, zonder gerelateerde klachten, om zich te laten testen…anders moeten ze nog vijf dagen langer van school wegblijven. Denkt U eens rustig na over de tegenstrijdigheid die Mark Rutte hier staat te verkondigen.

Genoeg gezeik over Mark Rutte, laten we eens een kijkje nemen naar het grotere plaatje. Wie is Mister Global en wie zijn de vazallen? Pieter Stuurman in gesprek met Ad Broere, zij nemen U mee in een parallelle samenleving en de tegenstand van Mister Global…een hoogst interessant gesprek. Hoe een parallelle samenleving moet ontstaan is mij nog niet helemaal duidelijk, het grote plaatje dat de heren zien is mij  echter volkomen duidelijk.

I.v.m. eventuele censuur is de video verplaatst naar: https://www.cafeweltschmerz.nl/parallelle-samenleving–pieter-stuurman-met-ad-broere/

 

Dit bericht is geplaatst in kijktips, stand van zaken. Bookmark de permalink.