Esther for president

Alleen al de aanblik van Mark Rutte, Hugo de Jonge en een mevrouw die op de achtergrond gekke bekken staat te trekken, maakt het mijns inziens noodzakelijk om een goede psychiater aan te trekken. Laten we eerlijk zijn, de gehele politieke arena zou onder toezicht van een psychiater moeten staan. Gelukkig heeft Esther van Fenema de stoute schoenen aangetrokken en gaat ze meedoen aan de eerst volgende 2e kamer verkiezingen.

In gedachte zie ik Esther de 2e kamer al streng toespreken en met haar strenge blik alle politieke hoofdjes naar beneden doen laten buigen. Als er één op z’n donder krijgt voelen ze zich allemaal schuldig, net zoals dat in een kleuterklas gaat.

Ik geef initiatieven met een ander geluid graag een kans. Zo was ik al snel lid van het Forum voor Democratie, ik was ook weer snel lid af van het Forum omdat het niet bleek te zijn wat ik hoopte. Ook ben ik onlangs lid geworden van Ongehoord Nederland en dat ben ik nog steeds. Of het met Ongehoord wat gaat worden is nog maar afwachten, ik heb zo mijn twijfels. Esther denkt dat tussen de 20 en 30 zetels in de 2e kamer zeker mogelijk is. Lijkt mij echter onmogelijk, 1 of 2 zetels en dan mag zij al blij zijn. Beter zou het zijn als Esther helemaal geen politieke partij begint en gewoon de huis psycholoog van de 2e kamer wordt, misschien stoppen ze dan eens met dat rare “nieuwe normaal”.

Dit bericht is geplaatst in kijktips. Bookmark de permalink.