Canada staat op tegen globalist Trudeau

Als je denkt dat je hier te lijden hebt onder de de Covid maatregelen, kijk dan eens naar Australie of Canada. In Canada zit je als ongevaccineerde momenteel erg slecht, je raakt je inkomen kwijt en als je door je spaargeld heen bent kan je doodvallen.

Justin Trudeau komt regelrecht uit de koker van Klaus Schwab’s World Economic Forum (WEF). Het WEF is een neo communistische club van extreem rijke personen die heerschappij over de gehele globe ambiëren.

Jonge mensen worden geselecteerd en door het WEF naar hoge posities binnen het bedrijfsleven gedirigeerd, politiek, NGO’s etc. Macron (frankrijk), Merkel (Duitsland), Trudeau (Canada) en Ardern (Nieuw-Zeeland) zijn enkele voorbeelden van WEF’s young global leaders.

In Canada hebben veel mensen de buik vol van de absurde maatregelen, truckers krijgen alleen nog een paycheck als ze “het prikje” hebben gehad. Vanuit het westen van Canada zijn opstandige truckers nu onderweg naar het oosten van Canada om in Ottawa premier Trudeau af te zetten. Meer dan 50.000 trucks zijn onderweg, vergezeld door sympathisanten die aanstaande zaterdag het regeringsgebouw in Ottawa gaan omsingelen…net zolang totdat Trudeau is afgezet. Naar schatting zijn er zo’n 1,5 miljoen mensen onderweg en het aantal neemt gaandeweg toe. Zijn we hier getuigen van een revolutie? ik hoop het en hoop tevens dat deze actie een wereldwijde omwenteling te weeg zal brengen.

Dit bericht is geplaatst in kijktips, stand van zaken. Bookmark de permalink.