Stop World Control

Waarom stopt Engeland opeens alle Corona maatregelen, terwijl ze tot nu toe voortdurend als gekken door denderden? Waarom zegt de Amerikaanse CDC opeens dat de PCR test toch onbetrouwbaar blijkt te zijn? Waarom verkondigt de WHO opeens dat kinderen geen booster shots horen te krijgen? Zo zijn er een heleboel ontwikkelingen die positief lijken.

Wat is er aan de hand? Waarom worden de gevaren van de vaccins opeens in diverse landen erkend en onderzocht?
Mijn vermoeden is dat de cabal gedwongen wordt om gas terug te nemen omdat ze zien dat hun veel te extreme tirannie een ongekend groot ontwaken aan het veroorzaken is. Dus ze moeten hun strategie aanpassen.
Wat we wel moeten begrijpen is dat ze niet van plan zijn te stoppen. Marjon Koopmans, de virologe van de Nederlandse overheid die met de WHO werkt en in het lab van Wuhan gewerkt heeft, zei duidelijk dat het plan van de WHO is om tien jaar van doorlopende infectieziektes te hebben. Covid is slechts het begin, zei ze. Prince Charles zei dat er meer en meer pandemieën zouden zijn tot de Great Reset is ingevoerd. Bill Gates zei dat de volgende pandemie er alweer aan komt en dat de wereld dan wel naar hen zal luisteren.
Nu al zijn er reeds berichten van dodelijke virussen die verspreid worden via muggen. Nou, wie heeft er onlangs miljarden genetisch gemodificeerde muggen gelanceerd over de mensheid? Bill Gates, dezelfde man die achter de huidige pandemie zit.
We mogen niet te vroeg juichen, als we zien dat er positieve ontwikkelingen zijn. Wat er wel goed is, is dat ik geloof dat ze gedwongen worden hun plannen aan te passen vanwege het grote ontwaken. Politie wereldwijd begint wakker te worden. Artsen en verplegend personeel spreken zich meer en meer uit. De vaccinschade explodeert en kan niet meer verborgen blijven. Steeds meer mensen stellen zich vragen. De propaganda begint te uit elkaar te vallen. De misdaad van alles wat gaande is, wordt meer en meer duidelijk. Ook het misbruik door de overheden komt naar boven op vele gebieden.
Wat ze ook proberen, de sluier van misleiding wordt weggenomen en ze worden meer en meer geopenbaard.
Wat wij met zijn allen moeten blijven doen is waarheid bekendmaken, met alle mogelijke middelen. Blijf flyers uitdelen in je omgeving. Blijf posters ophangen. Blijf spreken. Blijf doen wat je aan het doen bent. Blijf bidden. Blijf schrijven naar overheden, vooral de kleine lokale overheden. Blijf mensen verantwoordelijk houden. Enzovoort.
We mogen niet opgeven want de strijd is pas begonnen. Maar ik geloof dat de waarheid aan het winnen is. Dat is heel duidelijk in Amerika, en wereldwijd.
Geef dus niet op. Ga door. Wees dat licht in de duisternis, wetend dat het licht wint.
We zullen een enorme overwinning zien.
Ga naar stopworldcontrol.com en klik op VERSPREIDEN om flyers, posters, spandoeken enz. te downloaden om ons land wakker te maken. Blijf het doen!

Kopieer dit bericht aub en verspreid het in diverse groepen op Facebook en Telegram. We moeten de vrijheidsstrijders aanmoedigen om door te gaan. Dankjewel!

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.