deur voor deur, arm voor arm

Over de hele wereld hetzelfde mantra, of ziet U het script niet?

Gestapo 2.0 komt de wijken in en rammelen aan de deuren, ze komen niet in zwarte uniformen maar verkleed in witte jasjes en ondersteund door een clubje wannabe agenten met een vrolijk duimpje op hun bovenarm. Wellicht staan Uw straatbewoners al wijzend klaar om de spuitenzetters in de goede richting te dirigeren…daar woont een antivax gezin! De halve straat loopt uit om de actie van dichtbij te kunnen zien en bemoedigende leuzen richting de spuitenzetters klinken door de straat. De vader en moeder van het gezin verzetten zich en worden in heuse politiewagen afgevoerd, jeugdzorg ontfermt zich met passie over de kinderen. De toegestroomde buurtbewoners zetten een vrolijke yell in; die zien we nooit meer terug en van je ja ja jippie jippie yeah, alle antivaxxers door de plee!

Langzaam keert de rust weer terug in de straat, de opstandige vader en moeder zijn ondergebracht in een soort kamp alwaar zij een transport naar elders afwachten. De kinderen zijn reeds ondergebracht bij een vriendelijk echtpaar aan de Amsterdams grachtengordel, volledig gevaccineerd kunnen de kindertjes aan hun herstelopvoeding beginnen. Tijdens het leeghalen van het antivaxxershuis is men, achter in het huis, op een dubbele wand gestuit. Na het verwijderen van deze wand kwam de ondergedoken oma van het gezin tevoorschijn, oma is ter plaatsen gevaxxineerd en overgebracht het lokale hospice. De vrijgekomen woning zal volledig worden ontsmet en een renovatie ondergaan alvorens er groep klimaatvluchtelingen zich zal vestigen.

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.