Demonstratiemars Den Haag 7 november 2021

Slechts één keer eerder was het toegestaan om een demonstratiemars door een gedeelte van Den Haag te houden. Op 25 september was er een demonstratie georganiseerd door Nederland In Opstand. Een paar duizend mensen, waaronder ik met m’n vrouw, hadden de moed opgepakt om mee te lopen in het door politiegeweld gesteisterd Den Haag. Een beetje onwennig liepen wij mee, de knokploegen van de burgemeester waren onzichtbaar voor ons en dat was iets wat we nog niet eerder hadden meegemaakt in Den Haag. Morgen, 7 november 2021 is er wederom een protestmars door Den Haag en er is opgeroepen door zo’n tachtig grote en kleinere organisaties. Het beloofd een groot protest te worden, de gemeente heeft toestemming gegeven en het geheel zal worden begeleid door de politie. Verzamelen om 12.00 op het Malieveld, om 13.00 vertrekt de stoet aan een tocht die rond 16.00 zal eindigen op het Malieveld. Parkeren rondom het Malieveld en aangrenzende wijken is gratis, er schijnt een toiletvoorziening op het Malieveld en halverwege te zijn. Komt allen, neem toeters, bellen, spandoeken, vlaggen en je frustraties mee…laat je horen en verbind je met elkaar!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.