Dictatuur wereldwijd

In Nederland leven wij onderhand in een dictatuur en het grootste deel van de bevolking heeft het niet eens door. De meest waanzinnige dictaten worden blindelings aanvaard en de ene na de andere leugen gaat erin als zoete koek. Het gros van de Nederlandse bevolking is zowel het moreel besef alsmede de ruggengraat kwijt. Ze gedragen zich als een hersenloos roedel kakelende kippen onderweg naar het slachthuis. Een flink deel van het Nederlandse politiekorps heeft er wel schik in om voor de dictators het vuile werk op te knappen, het onderstaande videofragment speelde zich af in Den Haag op 30 oktober jongstleden. Wat er aan vooraf ging doet niet eens ter zaken…dit is de Nederlandse politie zoals ze zich sinds de “pandemie” gedragen.

Ik heb de titel van dit stukje “dictatuur wereldwijd” genoemd, dat heb ik gedaan omdat het op wereldwijde schaal aan de gang is. Elk land doet het op zijn eigen tempo en manier, het eindpunt is echter overal hetzelfde…totaal dictatuur wereldwijd. In landen als Italie, Frankrijk, Duitsland etc. zit je al een stuk slechter als hier. Het allerslechtst zit je momenteel in Australie en geloof mij gerust als ik zeg dat het nog veel slechter wordt. Of je je nou laat inenten of niet, je hebt straks gewoon geen leven meer. Kijk even naar het onderstaand videofragment en vraag je af of je de realiteit onder ogen wilt zien of het snel weer wilt wegdrukken…je bent gewaarschuwd!

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.