Ivermectine, paardenmiddel of wondermiddel?

Er is heel wat te doen over Ivermectine, het wondermiddel waar je Covid-19 mee kunt bestrijden. Volgens de media, politiek en een bepaald deel der wetenschap is het een gevaarlijk middel en is er maar één oplossing…Hugo’s wonderspuit.

Zelf lees ik mij nu al 19 maanden in en heb de sterke overtuiging dat dit middel prima kan worden ingezet. Helaas er is een zogenaamde consensus onder zogenaamde wetenschappers en blijft dit middel voor het grootste deel van de wereld verboden. Die zogenaamde consensus is niets anders dan, de hakken in het zand en er mag niet over gepraat worden. Een wetenschapper die niet voor een ander inzicht openstaat zou zich geen wetenschapper meer mogen noemen.

Of de feiten en cijfers, in het onderstaand filmpje, helemaal correct zijn ben ik nog aan het uitzoeken. De informatie is echter vrij wezenlijk en zou door de medische wetenschap moeten worden onderzocht.

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.