Apartheid 2.0

Pass Sanitaire, QR code, Green pass…of hoe je het beestje ook wilt noemen. Morgenavond is het zover, Mark Rutte en Hugo de Jonge introduceren Apartheid 2.0! Apartheid, het Nederlandse woord dat in elke taal ter wereld wordt gebruikt om discriminatie van een bevolkingsgroep aan te duiden. Ergens was ik ooit trots op dit Nederlandse woord, het heeft zijn kracht gehad om het discriminerende Zuid-Afrikaanse regime omver te werpen. Vroeger liep ik eens lang de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag, een medewerker van de Ambassade was de vlag aan het hijsen en spontaan brulde ik: STOP APARTHEID! Wellicht een daad van niks maar, ik voelde de kracht van mijn woorden.

Met ingang van 25 september mag Sjakie niet meer meedoen aan het sociale leven, en samen met Sjakie nog een leger aan mensen met ruggengraat. Wij zijn de mensen met een gezonde achterdocht, die zich geen fabeltjes op de mouw laten spelden door politici en hun vuige media vazallen. Wij zijn  de mensen die al anderhalf jaar door politie en boa’s als prooi voor hun drijfjachten worden gebruikt. Wij zijn de mensen die blijven vechten voor ieders grondrechten, ongeacht religie, huidkleur of seksualiteit.

Links Nederland heeft decennia lang de mond vol gehad over gelijkheid en apartheid. Kijk ze nu eens in de 2e kamer heulen met de Klaus Schwab adepten. De zogenaamde links progressieve kranten gedragen zich als de eerste de beste NSB krant. Kleur bekennen, de vijand van de vrije mens heeft kleur bekend. De vijand van de vrije mens zit in Den Haag, achter de burelen van de media en in internationale organisaties die Build Back Better voorstaan.

Hoe moet ik reageren op deze vijandelijke aanval? Ik zou, hier achter in het huis, een wandje kunnen timmeren en mij daarachter verstoppen. De geschiedenis heeft echter uitgewezen dat, dat ook geen oplossing is. Nee, ik blijf met open vizier voor mijn vijanden staan en zal blijven vechten totdat de tirannen verslagen en berecht zijn!

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.