Captain Klaus

Captain Klaus heeft een boodschap voor alle bewoners van de planeet aarde.

Die boodschap kunt U lezen in zijn boek Covid-19 the great reset, het boek dat Mark Rutte “een hoopvolle analyse voor een betere toekomst” noemt. Hoe hoopvol die toekomst eruit ziet maakt het boek wel duidelijk. Het boek is in het Nederlands vertaald door de Belgische Sasa Delmundo en door haar van commentaar voorzien. Ik heb met veel moeite het boek doorgeworsteld en was blij dat Sasa er regelmatig een helder commentaar tussen heeft gezet. Als je echt wilt weten hoe krankzinnig Klaus Schwab en zijn volgelingen zijn dan is het zaak om dit boek te lezen. Klaus spreekt zichzelf herhaaldelijk tegen en raaskalt aan één stuk door, het ene idee is nog gekker dan het ander… Een polsbandje voor iedereen en via dat polsbandje hartslag, bloeddruk en emoties meten. Het kan nog gekker hoor!, een smart toilet die Uw urine en drolletje onderzoekt. Uiteraard zijn al die metingen door Klaus en bevriende bedrijven in te zien. Klaus ziet zichzelf als alleenheerser van de gehele wereld en U bent verplicht zich aan zijn nukken te onderwerpen…en dat allemaal voor Uw welzijn!

Download het Valentijnsboek, veel plezier er mee en vooral veel sterkte toegewenst.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.