Stop world control

De reguliere media is één van de grootste boosdoeners in deze Covid fake-pandemie. Niet alleen Covid 19, bijna al het nieuws dat U krijgt “voorgeschoteld” is er puur om U een kant op te sturen die door het grootkapitaal is uitgestippeld. Als het reguliere nieuws zich bij de werkelijkheid van dit virus had gehouden, had er geen epidemie of pandemie ontstaan en hadden we slechts de jaarlijkse influenza gehad. Er zijn nog wel goede journalisten, U moet ze alleen niet bij NOS, RTL etc. verwachten. Journalisten die U de werkelijkheid tonen zijn van het toneel geveegd.

Ja maar, hoe kom ik dan aan eerlijk nieuws? Klik dan bovenaan deze pagina op de link “alternatief nieuws” en U ziet daar een aantal links die ik regelmatig raadpleeg. Het is best een tijdrovende zaak om je nieuws bij elkaar te sprokkelen en ook nog eens te filteren. Ook alternatief nieuws is niet geheel betrouwbaar en U zult op Uw eigen gezond verstand moeten vertrouwen. Lees, leer en ontwikkel een bullshit radar! Een nieuwskanaal waar je dagelijks je actuele eerlijke nieuws kunt halen is er nog niet. Blackbox is bezig om zo’n nieuwsvoorziening op te zetten. Het is geen klein dingetje om zoiets op te zetten en een serieuze concurrent van de reguliere media te worden.

Dit bericht is geplaatst in fake news, kijktips. Bookmark de permalink.