Mark Rutte, de geboren leugenaar

Mark Rutte is een geboren leugenaar en hij heeft liegen tot een kunst verheven. Als je de verkiezingsuitslag mag geloven heeft een groot deel van het Nederlandse volk volop vertrouwen in dit stuk verdriet. Mark zet ons land al jaren in de uitverkoop, heeft de democratie om zeep geholpen en heeft, op drinkwater na, zo’n beetje alle nutsvoorzieningen “weggeven” aan het grootkapitaal. Deze man zou de rest van zijn leven achter slot en grendel moeten doorbrengen!

Glashard liegen en als hij door de mand valt gaat z’n boekje met newspeak termen open om het gesprek te draaien. Mocht het onverhoopt met liegen en newspeak niet lukken? dan gooit deze goedlachse leugenaar er wel een poging tot humor tegenaan…een dag niet gelachen is een dag niet gelogen!

Deze week stelde Gideon van Meijeren onze demissionaire rukker een vraag en kijk eens hoe nat “onze Mark” ging. Het enigste eerlijke woord uit de mond van Mark Rutte was, tjonge…en die was alleszeggend!

 

Dit bericht is geplaatst in kijktips, stand van zaken. Bookmark de permalink.