Laat je niet gek maken…

“Laat je niet gek maken”, dat was de eindconclusie van Marlies Dekkers en Carla Peeters. Het gesprek tussen Marlies en Carla gaat met name over de gevaren van het dragen van een mondkapje. Carla Peeters kwam onlangs met een kritisch artikel in HP/De Tijd en dat artikel raakte bij nogal wat mensen de gevoelige snaar. Voorlopig zijn we grotendeels van de mondkapjesplicht af, behalve als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer o.a.

Zodra de R weer in de maand komt zal verkoudheid en griep weer de kop op steken. Het grote gevaar is dat de Haagse terreurbewegingen CDA, VVD en D66 de touwtjes nog strak in handen hebben en U weer verplichten om zo’n smerig mondkapje op te zetten. Laat U dus niets aanpraten door politici en hun vrienden van het OMT, verban de mondkap en zet h’m nooit meer op!

Dit bericht is geplaatst in kijktips, stand van zaken. Bookmark de permalink.