Het groene bedrog

Als je jezelf niet goed informeert is de kans dat je wordt bedrogen tamelijk groot. Ik wil het vandaag niet over het Covid-bedrog hebben, die grote leugen komt een andere keer weer aan de beurt. Vandaag hebben we het over het groene-bedrog en met name het absurde gegeven biomassacentrales als duurzame energiebron. Een kind kan op z’n vingers natellen dat je met fikkie stoken het zogenaamde energieprobleem niet kan oplossen. Biomassacentrales stinken figuurlijk een uur in de wind!

Hoe het er in de praktijk aan toegaat kunt U in het onderstaand interview horen. Gelukkig beginnen steeds meer mensen in te zien dat fikkie stoken geen oplossing is, het is slechts een goudmijntje voor een selecte groep.

Het woord is aan Fenna Swart, de interviewer van dienst is de onvolprezen Marcel Crok.

Dit bericht is geplaatst in kijktips, stand van zaken. Bookmark de permalink.