World Wide Rally for Freedom

15 mei 2021 was er de World Wide Rally for Freedom, 180 demonstraties in verschillende steden over de wereld. Ook in Amsterdam vond er zo’n demonstratie plaats.

Samen met mijn vrouw heb ik de demonstratie bezocht en we hebben samen met duizenden mensen een heerlijke mars gelopen. Vanaf het plein voor de Amsterdam Arena ging de bonte stoet door een deel van de Bijlmer om uiteindelijk weer bij de Arena terug te komen

Volgens het Parool waren er wel tussen de 1000 en 1500 mensen. Bekijkt U het filmpje even, ik loop hier ongeveer in het midden van de mars en laat dan het restant aan mij voorbij trekken. De protestoptocht was vooral bedoeld tegen alle Corona maatregelen en verliep vlekkeloos. Dit was in 1e instantie te danken aan het slag mensen dat meeliep, de organisatie van de mars en de politie die de mars professioneel heeft begeleid.

Waarschijnlijk heeft U op RTL of NOS journaal niets van deze door zo’n 10.000 deelnemers gelopen mars meegekregen. Klopt, het was namelijk tegen de Corona maatregelen en er was geen geweld te tonen om het in een kwaad daglicht te stellen.

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.