De Vrije Omroep

Er is heel wat aan de hand in medialand. De reguliere media verliezen steeds meer terrein omdat het nieuws dat zij brengen, eenzijdig en gemanipuleerd is. De vraag naar een betere nieuwsvoorziening wordt steeds groter en er verschijnen steeds meer alternatieve kanalen. De “papieren pers” krijgt tegengas door o.a. De andere Krant, Gezond verstand en uitgeverij de Blauwe Tijger. De digitale media zoals televisiezenders en online reguliere media krijgen nog sterker tegengas.

Youtube kanalen en alternatieve websites schieten als paddenstoelen uit de grond. Op mijn overzichtspagina kunt een aantal links naar alternatieve media vinden. Onlangs heb ik weer een nieuwe website ontdekt, De Vrije Omroep. Wie er precies achter deze website schuil gaat is mij nog niet helemaal duidelijk. Bekijk het Corona-jaar journaal eens op Uw gemak, tevens kunt U op de website bronnen raadplegen. Het ziet er bij DVO degelijk uit en het is een website om in de gaten te houden.

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.