De andere kant van het verhaal

De andere kant van het Covid verhaal kent vele verhalen. Naast veel verhalen zijn er ook veel getuigenverklaringen. Ik heb het over de “buiten parlementaire onderzoekscommissie” die is opgezet door vader en dochter Pieter en Jade Kuit. Twee betrokken mensen die een serieus onderzoek zijn gestart naar de nare situatie waar we in terecht zijn gekomen en de gevolgen tot nu toe.

Morgen overhandigen zijn hun tussentijds rapport aan Mark Rutte, die het vriendelijk in ontvangst zal nemen en er dan waarschijnlijk zijn reet mee zal afvegen. Maakt niet uit, het rapport zal aandacht van de msm pers krijgen en hopelijk kiezen zij eieren voor hun geld door zelf eens wat meer kritiek op het huidige beleid te leveren. Het rapport zou ook een eyeopener voor het nog angstige volk kunnen zijn, laten we hopen dat men de moeite wilt nemen om zich eens door de andere kant te laten voorlichten.

Ik heb een deel van de verhoren bekeken, het was soms een lange zit. In eerste instantie was ik best wel sceptisch maar heb in de loop der maanden veel respect voor Pieter en Jade gekregen. Tevens heb ik ook veel respect voor de mensen die hun expertise of verhaal aan de commissie hebben voorgelegd.

Neem eens een kijkje op de website en/of het youtube kanaal.

Hier onder ziet U een interview dat vandaag online is gezet door Flavio Pasquino.

 

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.