de Gerooide stemwijzer

De verkiezingen voor de 2e kamer komen eraan en deze zal grotendeels in het teken van Corona staan. Dat het financiële systeem op omvallen staat, doet schijnbaar niet echt ter zaken. Daarbij staat ons rechtssysteem ook op omvallen maar, dit is ook niet echt spannend. Nee, alles en iedereen zal het over Corona hebben. Als je al gaat stemmen, op welke partij ga je dan stemmen?

Alle partijen beloven van alles en ze gaan allemaal beloven om Beter Terug te Bouwen, U weet wel… Build Back Better. Als je wilt weten hoe politieke partijen er echt in staan kan je beter kijken naar wat ze op hun kerfstok hebben. Een betere stemwijzer bestaat niet.

Neemt U de onderstaande plaatjes even door en waarschijnlijk krijgt U zelf wel een idee of U wel op de goede partij zult stemmen. Let op…niet stemmen is ook een optie!

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.