Proud to be a wappie

The great reset, wat gaat dat voor U betekenen? Op Cafe Weltschmerz staat een mooi gesprek over hetgeen er eventueel staat te gebeuren. Als je de SDG doelen van de Verenigde Naties kritisch bekijkt zou je al enig idee moeten hebben. Op de website van Rypke Zeilmaker kunt U zijn kritische kijk tot U nemen.

Zelf heb ik enkele maatregelen ter voorbereiding van de Great Reset genomen. Een deel van mijn spaargeld heb ik ik omgezet in gouden en zilveren munten, een ander deel heb ik van de bank gehaald en ergens veilig verstopt. Een stukje grond en de kennis om voedsel te verbouwen heb ik reeds lange tijd. Echte boezemvrienden heb ik niet, een kennissenkring die voor elkaar klaar staat heb ik gelukkig wel. Elkaar helpen is een belangrijk wapen om overeind te blijven in tijden van crisis.

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.