NOS heeft een nieuw logo

NOS haalt logo van hun satellietwagens, zo zegt de NOS.

nieuw NOS logo

Middelvingers, scheldpartijen, afsnijden op de weg, bekogeld met vuilnis…de NOS kan zich bijna niet meer in het openbaar vertonen!

Om meer leed en zelfs een heuse terrorismedreiging te voorkomen heeft de NOS haar logo vervangen. Gevaarlijke complotdenkers, aluhoedjes en gemaskerde Qanon boeven, vallen de onafhankelijke vrije NOS journalisten lastig.

“handen af van onze pers” scandeert minister Arie Slob. “nederlaag voor de NOS, maar vooral voor de journalistiek” huilt Marcel Gelauff. De goegemeente brult uit volle borst mee om het onrecht dat onze NOS wordt aangedaan.

Helaas ontbreekt het de NOS aan enige zelfreflectie en komt niet verder dan wat gejank voor de bühne. De praattafels van de NPO zullen er natuurlijk ook weer schande van spreken en wellicht komen ze nog met een echte reportage over de schandelijke aanvallen op de NOS.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook niet zo heb op de NOS en de NPO in het algemeen. Fysiek aanvallen doe ik ze niet, vrij en onafhankelijk mijn mening verkondigen zal ik echter niet laten. Up yours NOS!

Dit bericht is geplaatst in stand van zaken. Bookmark de permalink.