Waanzinnig optreden van politie en media

Als je de mainstream media moet geloven waren er gisteren in Den Haag enkele tientallen agressieve demonstranten op en rond het Binnenhof. Bij de ingang van de 2e kamer stonden een aantal mensen tegen de noodwet te demonstreren, van echte agressie was geen spraken. De demonstranten werden gesommeerd om het Plein te verlaten en naar de Lange Vijverberg te gaan. Diegene die naar de Lange Vijverberg gingen stond echter nog een verrassing te wachten. Doorgesnoven politieagenten in burgerkledeing stappen uit een politievoertuig en begonnen in het rond te meppen, daarna mocht de hondenbrigade de klus afmaken. Bekijk hier onder het verslag van Viruswaarheid, als je de videobeelden ziet probeer dan je kots binnen te houden!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.