Het houdt niet op, niet vanzelf

“Het houdt niet op niet vanzelf ” is een slogan uit een campagne om huiselijk geweld aan te kaarten. Het huidige kabinet en het RIVM plegen momenteel geweld op alle fronten en het is notabene minister Hugo “de schoenen” de Jonge die deze huiselijk geweld campagne zelf is gestart. Hugo staat aan mijn voordeur te rammelen, stapt naar binnen om mij te controleren op onzinnige maatregelen en als het aan hem ligt sluit hij mij ook nog even 14 dagen op in m’n eigen huis…de overtreffende trap van huiselijk geweld.

Het kabinet is waanzinnig aan het raken en Jaap van Dissel is het reeds.

In de eerste video legt Pierre Capel uit hoe het met aerosolen zit en ik kan niet wachten op z’n special over het fenomeen mondkapje.

De 2e video is ook bijzonder interessant, de PCR test en het RIVM gaat hier onder de loep.

Dit bericht is geplaatst in kijktips. Bookmark de permalink.