Eerst voeding, dan medicijnen

Nog even een leuke kijktip voor het weekend.

Deze lezing uit de koker van Studium Generale Delft is al weer van een paar jaartjes geleden. In die tijd was Coen Vermeeren het hoofd van Studium Generale en kwamen er hoogst interessante gasten op het podium. Coen is niet mainstream en daardoor is hij ook aan de kant geschoven. Dat Coen nu bekend staat als een aluhoedje/complotdenker etc. heeft hij ook wel een beetje aan zichzelf te danken, hij had het m.i. wat langzamer aan moeten pakken. Terug naar de lezing, in deze video komt Gert Schuitemaker aan het woord en dit is één van de betere lezingen van SG Delft. Met name het onderwerp vitamine D is erg interessant en veegt een hoop indianenverhalen over deze vitamine van tafel.

Dit bericht is geplaatst in kijktips. Bookmark de permalink.