Laten we leren van wat gebeurd is…

Laten we leren van wat gebeurd is…deze zin bleef mij het meeste bij uit de reportage over het Mexicaanse griepvirus. Notabene Nieuwsuur die met deze reportage kwam, hetzelfde Nieuwsuur dat momenteel flink meedoet om Covid 19 springlevend te houden. Zoals het er nu naar uitziet komt Nieuwsuur over een tijdje weer met een reportage om hun eigen straatje schoon te vegen.

Als u deze reportage bekijkt zijn er toch wel opvallende vergelijkingen met de zogenaamde pandemie waar wij nu door gegeseld worden. Die geseling neemt ernstige vormen aan. Zodra je twijfels uit over de pandemie en de daardoor genomen maatregelen wordt je weggezet als complotdenker of aluhoedje. Als u mij, een eenvoudige schoenlapper, wilt wegzetten als aluhoedje…prima, heb ik geen probleem mee. Er zijn echter genoeg wetenschappers, huisartsen en andere medici die graag hun vragen beantwoord zien worden. Lees hier hun brandbrief.

Dit bericht is geplaatst in kijktips. Bookmark de permalink.