Nogmaals Pierre Capel

Op deze webpagina heb ik U al eerder doorverwezen naar een interview met Pierre Capel. De interviewster van dienst was de charmante en goed luisterende Marlies Dekkers. Deze keer zijn we wat verder in de Corona tijd en dus de hoogste tijd om te horen hoe Pierre er nu over denkt. Helaas is de interviewer Ab Gietelink en dat komt het interview niet ten goede, naar mijn bescheiden mening uiteraard.

Morgen 21 juli had er in Den Haag een demonstratie tegen de Covid maatregelen moeten plaats vinden. De organisatie was in handen van een groep met de naam viruswaanzin, helaas is de demonstratie op het laatste moment door VVD burgemeester Remkes verboden. Ik had m’n fietsje al klaar staan om zondag naar het Malieveld te tuffen en daar ook gelijk maar een stapeltje “NOS = FAKE NEWS” stickers uit te delen. Ik hou de berichten over een eventuele volgende datum in de gaten en zodra er een nieuwe datum is zal ik die hier doorgeven. U kunt zich uiteraard ook even abonneren op de nieuwsbrief bij viruswaanzin.nl

Dit bericht is geplaatst in kijktips. Bookmark de permalink.