Marlies Dekkers in gesprek met Willem Engel

Zit u nog steeds in de Corona angst gevangen of denkt u dat de pandemie al voorbij is?

Je zou bijna wel denken dat de Corona over is, de media, politici en bn’ers maken zich nu vooral druk over racisme. Dezelfde club mensen die eerst hun nek braken om Corona aan de man te brengen, gaan vol op het orgel omdat er in Amerika een zwarte man door de politie is vermoord. Dat er in Zuid-Afrika regelmatig blanke boeren worden vermoord door zwarten mensen, gaat kennelijk aan hun voorbij. Dat de halve wereld aan de geeuwhonger ligt is ook niet interessant. Racisme is nu helemaal hot en het zal wel weer de schuld zijn van Trump, of Poetin natuurlijk.

O ja, ik had het over de Corona hype…veel plezier met Marlies en Willem.

Dit bericht is geplaatst in kijktips. Bookmark de permalink.