Een ongemakkelijke waarheid

Kent u “an inconvenient truth” van Al Gore nog?

Al Gore, u weet wel, de charlatan die met zijn “docufilm” de wereld wel even op het goede spoor zou zetten. In de docufilm “Planet of the Humans” van Jeff Gibbs en Michael Moore kunt u het spoor zien dat Al Gore zelf heeft achtergelaten.

Planet of the Humans gaat vooral over de groene gekte die momenteel heerst, de zogenaamde duurzame samenleving. Ik, als kritisch kijker en denker, had al een vrij realistisch beeld van  oplichting die schuil gaat achter de vele bedrijven en personen die zich als “groen” uitgeven. Deze docufilm laat de ware  schaal van deze gekte zien en komt duidelijk met namen en rugnummers. De docufilm richt zich voornamelijk op Amerika, is Engelstalig en de ondertitels zijn ook Engels.

In deze Corona tijd had ik u graag iets vrolijks voorgeschoteld, het is echter noodzakelijk om deze ongemakkelijke boodschap onder ogen te zien.  Ik wens u “veel plezier” toe met deze film en vooral veel sterkte!

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in kijktips. Bookmark de permalink.