NOS = FAKE NEWS

Hij zit al een tijdje op m’n auto, pre-corona zeg maar. De enige echte NOS=FAKE NEWS sticker. Tijdens de boeren protesten zag je ze regelmatig. De stickers werden uitgedeeld door Tilasmi Frigge van de Ommekeer.

Een leuk initiatief waar ik mij wel in kon vinden en ik heb vrij snel een bundeltje stickers bij hem besteld. Leuk om te hebben maar wat ga je er mee doen? Eerst bedacht ik om ze bij de eerst komende verkiezingen op van die aanplakborden te plakken, toen bedacht ik om ze gewoonweg door het dorp op lantarenpalen te plakken. De eerstvolgende verkiezingen zijn voorlopig nog niet in zicht en op lantarenpalen plakken was me iets te vandalistisch . Opeens kreeg ik het idee om ze ouderwets op m’n auto te plakken, ik val er niemand mee lastig en de boodschap komt elke dag op diverse plekken.

Uiteraard ben ik ook van mening dat de NOS aan verspreiding van fake news doet, zo’n beetje alle mainstream media doen het. Het NOS journaal staat bij mij op dezelfde hoogte als de Noord Koreaanse nieuwsvoorziening.

Dit bericht is geplaatst in fake news. Bookmark de permalink.