Daar gaan we weer

Na een lange tijd van stilte is het nu de hoogste tijd om m’n blog weer te voorschijn te halen. Niet dat ik no zoveel te vertellen heb, het is meer bedoeld als doorgeefluik naar websites die in mijn ogen iets belangrijks te melden hebben. Uiteraard zal ik zo af en toe ook mijn eigen beschouwingen hier los laten.

Dit initiatief heb ik genomen omdat facebook, twitter, youtube, instagram etc. steeds meer censuur toepassen. Een ongewenste mening kan door de “denkpolitie” als snel worden verwijderd. Wilt u graag in contact blijven met vrienden en bekenden, zonder de denkpolitie? Start dan zelf een eenvoudig blogje, laat alle “duimpjes” en “vind ik leuks” achter u. Schrijf zonder zelfcensuur en denk vooral zonder zelfcensuur.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.